λίστα νέων ενδείξεων και μορφών δοσολογίας

Jentadueto (λιναγλιπτίνη και υδροχλωρική μετφορμίνη) Δισκία

Φάρμακα που έχουν αποκτήσει έγκριση από την κυβέρνηση για τη θεραπεία πρόσθετων ασθενειών / καταστάσεων ή νέων μορφών δοσολογίας / θεραπευτικών αγωγών.

Το Jentadueto (λιναγλιπτίνη και μετφορμίνη) είναι ένα προϊόν συνδυασμού διπεπτιδυλο πεπτιδάσης-4 (DPP-4) και συνδυασμού διγουανίδης που υποδεικνύεται ως συμπλήρωμα στη δίαιτα και άσκηση για τη βελτίωση του γλυκαιμικού ελέγχου σε ενήλικες με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Νέα διατύπωση εγκρίθηκε: 31 Μαΐου 2016

Teflaro (ceftaroline fosamil) Ένεση

Teflaro (ceftaroline fosamil) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 29 Οκτωβρίου 2010

Το Teflaro (ceftaroline fosamil) είναι μια αντιβακτηριακή κεφαλοσπορίνη που ενδείκνυται για τη θεραπεία των λοιμώξεων βακτηριακού δέρματος και δομής του δέρματος (ABSSSI) και της βακτηριακής πνευμονίας (CABP) που έχει αποκτήσει η κοινότητα.

Ο πληθυσμός των ασθενών τροποποιήθηκε: 27 Μαΐου 2016

Το Invokamet (καναγλυφλοζίνη και μετφορμίνη) δισκία. Ημερομηνία έγκρισης: 8 Αυγούστου 2014

Δισκίο Invokamet (καναγλυφλοζίνη και μετφορμίνη)

Το Invokamet (καναγλιφλοζίνη / μετφορμίνη) είναι ένας συνδυασμός αναστολέων συν-μεταφορέα 2 (SGLT2) και συνδυασμού διγουανιδίων για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2.

Εγκρίθηκε η αναθεώρηση της επισήμανσης: 20 Μαΐου 2016

Opdivo (nivolumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 22 Δεκεμβρίου 2014

Το Opdivo (nivolumab) είναι ένα προγραμματισμένο αντίσωμα δέσμευσης υποδοχέα-1 (PD-1) για τη θεραπεία προχωρημένου μελανώματος, προχωρημένου μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα, προχωρημένου καρκίνου νεφρού και κλασικού Hodgkin λέμφωμα.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 17 Μαΐου 2016

Λενβίμα (λενβατινίμπη) Κάψουλες. Ημερομηνία έγκρισης: 13 Φεβρουαρίου 2015

Το Lenvima (λενβατινίμπη) είναι ένας από του στόματος πολλαπλός αναστολέας υποδοχέα κινάσης τυροσίνης (RTK) για τη θεραπεία του προοδευτικού διαφοροποιημένου καρκίνου του θυρεοειδούς και του προχωρημένου νεφροκυτταρικού καρκίνου.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 13 Μαΐου 2016

Vibativ (τελαβανκίνη) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 11 Σεπτεμβρίου 2009

Το Vibativ (τελαβανκίνη) είναι ένα βακτηριοκτόνο, μία φορά ημερησίως ενέσιμο αντιβιοτικό για τη θεραπεία σύνθετων λοιμώξεων του δέρματος και της δομής του δέρματος (cSSSI), και η βακτηριακή πνευμονία που σχετίζεται με τον νοσοκομείο και τον αναπνευστήρα.

Εγκρίθηκε η αναθεώρηση της επισήμανσης: 6 Μαΐου 2016

Το Fycompa (περαμπανέλη) δισκία και η στοματική αναστολή. Ημερομηνία έγκρισης: 22 Οκτωβρίου 2012

Το Fycompa (περαμπανέλη) είναι ένας ανταγωνιστικός ανταγωνιστής του υποδοχέα γλουταμινικού AMPA που υποδεικνύεται ως συμπληρωματική θεραπεία για τη θεραπεία επιληπτικών κρίσεων μερικής εμφάνισης και πρωτοπαθούς γενικευμένης τονικοκλονικής (PGTC) κρίσης σε ασθενείς με επιληψία.

Έγκριση νέας μορφής δοσολογίας: 2 Μαΐου 2016

Brintellix (βερτιτοξετίνη) Δισκία; Ημερομηνία έγκρισης: 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το Brintellix (βοντιτοξετίνη) είναι ένα πολυτροπικό αντικαταθλιπτικό για τη θεραπεία της μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής (MDD).

Εγκρίθηκε η αναθεώρηση της επισήμανσης: 2 Μαΐου 2016

ProAir RespiClick (θειική αλβουτερόλη) Κόνις εισπνοής. Ημερομηνία έγκρισης: 31 Μαρτίου 2015

Το ProAir RespiClick (θειική αλβουτερόλη) είναι μια συσκευή εισπνοής βήτα-αγωνιστή βραδείας δράσης (SABA) που ενεργοποιείται με αναπνοή, ξηρής σκόνης, για την ανακούφιση από συμπτώματα οξείας άσθματος.

Opdivo (nivolumab) Ένεση

Ο πληθυσμός των ασθενών τροποποιήθηκε: 29 Απριλίου 2016

Gadavist (gadobutrol) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 14 Μαρτίου 2011

Ο Gadavist (gadobutrol) είναι ένας παράγοντας αντίθεσης που βασίζεται σε γαδολίνιο, ο οποίος ενδείκνυται για χρήση σε διαγνωστική απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού (MRI).

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 27 Απριλίου 2016

Δισκία Gilotrif (afatinib); Ημερομηνία έγκρισης: 12 Ιουλίου 2013

Το Gilotrif (afatinib) είναι ένας αναστολέας κινάσης που ενδείκνυται για τη θεραπεία του. ασθενείς με μεταστατικό μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα (NSCLC).

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 15 Απριλίου 2016

Χαλκόρι (κιστοτινίμπη) Κάψουλες. Ημερομηνία έγκρισης: 26 Αυγούστου 2011

Το Xalkori (κρυψολίνη) είναι αναστολέας κινάσης λεμφώματος από του στόματος (ALK) για τη θεραπεία ασθενών με προχωρημένο μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα (NSCLC) των οποίων οι όγκοι είναι θετικοί σε ALK ή ROS1 θετικοί.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 11 Μαρτίου 2016

Imbruvica (ibrutinib) Κάψουλες. Ημερομηνία έγκρισης: 13 Νοεμβρίου 2013

Το Imbruvica (ibrutinib) είναι ένας αναστολέας κινάσης τυροσίνης κινάσης του Braton (BTK) για τη θεραπεία λεμφώματος κυττάρων από μανδύα, χρόνιας λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας και μακροσφαιριναιμίας Waldenström.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 4 Μαρτίου 2016

Λενβίμα (λενβατινίμπη) Κάψουλες

Afinitor (everolimus) Δισκία; Ημερομηνία έγκρισης: 30 Μαρτίου 2009

Vibativ (τελαβανκίνη) Έγχυση

Το Afinitor (everolimus) είναι ένας από του στόματος χορηγούμενος από του στόματος αναστολέας του mTOR που υποδεικνύεται για τη θεραπεία ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού HR +, HER2, προοδευτικό νευροενδοκρινικό. όγκοι παγκρεατικής προέλευσης (PNET), προοδευτικοί νευροενδοκρινικοί όγκοι (NET) γαστρεντερικής (GI) ή πνευμονικής προέλευσης, προχωρημένο καρκίνωμα νεφρικών κυττάρων και ασυνήθων κυτταρικών αστροκυττάρων (SEGA) και νεφρικών αγγειομυολοίμων που σχετίζονται με σκλήρυνση των σωληναρίων.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 26 Φεβρουαρίου 2016

Το Fycompa (περαμπανέλη) δισκία και η στοματική αναστολή

Gazyva (obinutuzumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 1 Νοεμβρίου 2013

Το Gazyva (obinutuzumab) είναι ένα CD20-κατευθυνόμενο. κυτταρολυτικό αντίσωμα που υποδεικνύεται για τη συνδυαστική θεραπεία ασθενών με χρόνια μη λεγόμενη λεμφοκυτταρική λευχαιμία και θυλακοειδές λέμφωμα.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 26 Φεβρουαρίου 2016

Brintellix (βερτιτοξετίνη) Δισκία

Το Xeljanz (tofacitinib) δισκία. Ημερομηνία έγκρισης: 6 Νοεμβρίου 2012

Το Xeljanz (tofacitinib) είναι ένας από του στόματος αναστολέας κινάσης Janus (JAK) για τη θεραπεία ενηλίκων ασθενών με μέτρια έως σοβαρή ενεργό ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Νέο Έντυπο Δοσολογίας Εγκρίθηκε: 24 Φεβρουαρίου 2016

Γέλη Aczone (δαψόνη). Ημερομηνία έγκρισης: 7 Ιουλίου 2005

Το Aczone (δαψόνη) είναι μια σουλφόνη που υποδεικνύεται για την τοπική θεραπεία της ακμής vulgaris.

Νέα διατύπωση εγκρίθηκε: 24 Φεβρουαρίου 2016

Ibrance (palbociclib) Κάψουλες. Ημερομηνία έγκρισης: 3 Φεβρουαρίου 2015

Το Ibrance (palbociclib) είναι ένας αναστολέας κινάσης 4/6 (CDK4 / 6) εξαρτώμενος από την κυκλίνη για τη συνδυαστική θεραπεία του μεταστατικού καρκίνου του μαστού ER +, HER2.

Εγκρίθηκε η αναθεώρηση της επισήμανσης: 19 Φεβρουαρίου 2016

Το Harvoni (ledipasvir και sofosbuvir) δισκία. Ημερομηνία έγκρισης: 10 Οκτωβρίου 2014

Το Harvoni (ledipasvir και sofosbuvir) είναι ένας συνδυασμός σταθερής δόσης αναστολέα NS5A και αναστολέας νουκλεοτιδικών αναλόγων πολυμεράσης μίας φορά ημερησίως για τη θεραπεία της λοίμωξης γονοτύπου 1, 4, 5 ή 6 του ιού της ηπατίτιδας C (HCV).

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 12 Φεβρουαρίου 2016

Δισκία Daklinza (daclatasvir). Ημερομηνία έγκρισης: 24 Ιουλίου 2015

Το Daklinza (daclatasvir) είναι ένας αναστολέας NS5A που ενδείκνυται για χρήση σε συνδυασμό με το sofosbuvir για τη θεραπεία της χρόνιας λοίμωξης γονότυπου 1 ή γονοτύπου 3 του ιού της ηπατίτιδας C (HCV).

Έγκριση νέας ένδειξης: 5 Φεβρουαρίου 2016

Halaven (μεσυλική ερυθμίνη) Ένεση. Ημερομηνία έγκρισης: 15 Νοεμβρίου 2010

Το Halaven (μεσυλική ερυθμίνη) είναι ένας αναστολέας μικροσωληνίσκων που ενδείκνυται για τη θεραπεία ασθενών με μεταστατικό καρκίνο του μαστού και λιποσάρκωμα.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 28 Ιανουαρίου 2016

Opdivo (nivolumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 22 Δεκεμβρίου 2014

Το Opdivo (nivolumab) είναι ένα προγραμματισμένο αντίσωμα δέσμευσης του υποδοχέα θανάτου-1 (PD-1) για τη θεραπεία του προχωρημένου μελανώματος, του προχωρημένου μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα, του προχωρημένου καρκίνου των νεφρικών κυττάρων και του κλασικού Hodgkin λεμφώματος.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 23 Ιανουαρίου 2016

Κυπρολίνη (carfilzomib) Έγχυση; Ημερομηνία έγκρισης: 20 Ιουλίου 2012

ProAir RespiClick (θειική αλβουτερόλη) Σκόνη εισπνοής

Το cyprois (carfilzomib) είναι ένας αναστολέας πρωτεασώματος που ενδείκνυται για τη θεραπεία ασθενών με πολλαπλό μυέλωμα.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 21 Ιανουαρίου 2016

Gadavist (gadobutrol) Ένεση

Δισκία Gilotrif (afatinib)

Ναλβάνς (ντανβαβανσίνη) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 23 Μαΐου 2014

Κάψουλες Xalkori (κρυζοτινίμπη)

Το Dalvance (ντανβαβανσίνη) είναι ένα αντιβιοτικό δεύτερης γενιάς λιπογλυκοπεπτιδίου για τη θεραπεία ενηλίκων ασθενών με περίπλοκες λοιμώξεις του δέρματος και της δομής του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προκαλούνται από: ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus (MRSA).

Νέο καθεστώς δοσολογίας: 21 Ιανουαρίου 2016

Botox (onabotulinumtoxinA) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 9 Δεκεμβρίου 1991

Το Botox (onabotulinumtoxinA) είναι ένα σύμπλεγμα νευροτοξίνης που ενδείκνυται για τη θεραπεία της αυχενικής δυστονίας, της σοβαρής πρωτοπαθούς μασχαλιαίας υπερίδρωσης, της σπαστικότητας των άνω άκρων, της σπαστικότητας των κάτω άκρων, της πρόληψης της χρόνιας ημικρανίας, της ακράτειας ούρων σε άτομα με νευρολογικές παθήσεις και της υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 21 Ιανουαρίου 2016

Το Cosentyx (secukinumab) είναι ένας εκλεκτικός αναστολέας ιντερλευκίνης-17Α (IL-17A) για τη θεραπεία της ψωρίασης του πλάκας, της αγκυλοποιητικής σπονδυλίτιδας και της ψωριασικής αρθρίτιδας.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 15 Ιανουαρίου 2016

Arzerra (ofatumumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 26 Οκτωβρίου 2009

Imbruvica (ibrutinib) Κάψουλες

Το Arzerra (ofatumumab) είναι ένα CD20-κατευθυνόμενο κυτταρολυτικό μονοκλωνικό αντίσωμα που ενδείκνυται για τη θεραπεία ασθενών με χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία.

Επισήμανση Εγκρίθηκε: 15 Ιανουαρίου 2016

Hiberix (συζευγμένο εμβόλιο Haemophilus b (σύζευγμα τοξοειδούς τετάνου)) Διάλυμα για ενδομυϊκή ένεση. Ημερομηνία έγκρισης: 19 Αυγούστου 2009

Το Hiberix είναι εμβόλιο που ενδείκνυται για ενεργή ανοσοποίηση ως αναμνηστική δόση για την πρόληψη της διεισδυτικής νόσου που προκαλείται από τον Haemophilus influenzae τύπου b. Το Hiberix είναι εγκεκριμένο για χρήση σε παιδιά ηλικίας έξι εβδομάδων έως 4 ετών (πριν από τα πέμπτα γενέθλια).

Ο πληθυσμός των ασθενών τροποποιήθηκε: 14 Ιανουαρίου 2016

Afinitor (everolimus) Δισκία

Gazyva (obinutuzumab) Ένεση

Xeljanz (tofacitinib) Δισκία

Humulin R (ανθρώπινη ινσουλίνη) Ένεση. Ημερομηνία έγκρισης: 28 Οκτωβρίου 1982

Humulin R (ανθρώπινη ινσουλίνη) είναι μια κανονική ινσουλίνη βραχείας δράσης που υποδεικνύεται για τη βελτίωση του γλυκαιμικού ελέγχου σε ενήλικες και παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2.

Έγκριση νέας μορφής δοσολογίας: 29 Δεκεμβρίου 2015

Το Xeomin (incobotulinumtoxinA) είναι μια τοξίνη αλλαντίασης τύπου Α για τη θεραπεία ενηλίκων με τραχηλική δυστονία, βλεφαροσπασμό, glabellar; των γραμμών και της σπαστικότητας του άνω άκρου.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 22 Δεκεμβρίου 2015

Keytruda (pembrolizumab) για ένεση. Ημερομηνία έγκρισης: 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το Keytruda (pembrolizumab) είναι ένα ανθρώπινο PD-1 (προγραμματισμένο θάνατο υποδοχέα-1) -αποκλειόμενο αντίσωμα που ενδείκνυται για τη θεραπεία του μεταστατικού μελανώματος και του μεταστατικού μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 18 Δεκεμβρίου 2015

Gardasil 9 (εμβόλιο 9-σθενών ανθρώπινου θηλώματος, ανασυνδυασμένο) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 10 Δεκεμβρίου 2014

Το εμβόλιο HPV του εμβολίου 9-valent (για ανθρώπινο ιό θηλώματος, ανασυνδυασμένο) είναι ένα 9-valent HPV εμβόλιο για την πρόληψη των καρκίνων του τραχήλου της μήτρας, του κόλπου, του κόλπου και του πρωκτού που προκαλούνται από τους τύπους 6, 11, 16, 18, 31, 33, 52 και 58.

Ο πληθυσμός των ασθενών τροποποιήθηκε: 15 Δεκεμβρίου 2015

Aczone (dapsone) Gel

Ibrance (palbociclib) Κάψουλες

Harvoni (ledipasvir και sofosbuvir) Δισκία

Δισκία Daklinza (daclatasvir)

Opdivo (nivolumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 22 Δεκεμβρίου 2014

Το Opdivo (nivolumab) είναι ένα προγραμματισμένο αντίσωμα δέσμευσης υποδοχέα-1 (PD-1) για τη θεραπεία προχωρημένου μελανώματος, προχωρημένου μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα, προχωρημένου καρκίνου νεφρού και κλασικού Hodgkin λέμφωμα.

Έγκριση νέας ένδειξης: 23 Νοεμβρίου 2015

BioTrax (προσροφημένο εμβόλιο κατά Anthrax); Ημερομηνία έγκρισης: 31 Ιανουαρίου 2002

Το BioTrax (εμβόλιο με εμβόλιο κατά Anthrax) είναι ένα εμβόλιο που ενδείκνυται για την ενεργή ανοσοποίηση για την πρόληψη ασθένειας που προκαλείται από Bacillus anthracis σε άτομα ηλικίας 18 έως 65 ετών με υψηλό κίνδυνο έκθεσης.

Έγκριση νέας ένδειξης: 23 Νοεμβρίου 2015

Το Pradaxa (dabigatran etexilate) είναι ένας άμεσος αναστολέας θρομβίνης που υποδεικνύεται για τη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου και συστηματικής εμβολής σε ασθενείς με μη βαλβιδική κολπική μαρμαρυγή. και για τη θεραπεία και τη μείωση του κινδύνου θρόμβωσης βαθιάς φλέβας και πνευμονικής εμβολής.

Έγκριση νέας ένδειξης: 23 Νοεμβρίου 2015

Το Harvoni (ledipasvir και sofosbuvir) δισκία. Ημερομηνία έγκρισης: 10 Οκτωβρίου 2014

Το Harvoni (ledipasvir και sofosbuvir) είναι συνδυασμός σταθερής δόσης αναστολέα NS5A και αναστολέα νουκλεοτιδικών αναλόγων πολυμεράσης, για τη θεραπεία της λοίμωξης του ιού της χρόνιας ηπατίτιδας C (HCV) 1, 4, 5 ή 6.

Έγκριση νέας ένδειξης: 12 Νοεμβρίου 2015

Yervoy (ipilimumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 25 Μαρτίου 2011

Ο Yervoy (ipilimumab) είναι ένα ανθρώπινο κυτταροτοξικό αντιγόνο 4-λεμφοκυτταρικού αντιγόνου (CTLA-4) που υποδεικνύεται για τη θεραπεία μη αναστρέψιμου ή μεταστατικού μελανώματος.

Έγκριση νέας ένδειξης: 28 Οκτωβρίου 2015

Halaven (μεσυλική ερυθμίνη) Ένεση

Opdivo (nivolumab) Ένεση

Κυπρολίνη (carfilzomib) Ένεση

Opdivo (nivolumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 22 Δεκεμβρίου 2014

Το Opdivo (nivolumab) είναι ένα προγραμματισμένο αντίσωμα δέσμευσης υποδοχέα-1 (PD-1) για τη θεραπεία προχωρημένου μελανώματος, προχωρημένου μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα, προχωρημένου καρκίνου νεφρού και κλασικού Hodgkin λέμφωμα.

Εγκρίθηκε η αναθεώρηση της επισήμανσης: 9 Οκτωβρίου 2015

Keytruda (pembrolizumab) για ένεση. Ημερομηνία έγκρισης: 4 Σεπτεμβρίου 2014

Το Keytruda (pembrolizumab) είναι ένα ανθρώπινο PD-1 (προγραμματισμένο θάνατο υποδοχέα-1) -αποκλειόμενο αντίσωμα που ενδείκνυται για τη θεραπεία του μεταστατικού μελανώματος και του μεταστατικού μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 2 Οκτωβρίου 2015

Letairis (ambrisentan) Δισκία. Ημερομηνία έγκρισης: 15 Ιουνίου 2007

Το Letairis (ambrisentan) είναι ένας ανταγωνιστής υποδοχέα ενδοθηλίνης (ERA) που υποδεικνύεται για την από του στόματος θεραπεία μιας φορά ημερησίως της πνευμονικής αρτηριακής υπέρτασης.

Εγκρίθηκε η αναθεώρηση της επισήμανσης: 2 Οκτωβρίου 2015

Juvederm (δερματικό πληρωτικό). Ημερομηνία έγκρισης: 2 Ιουνίου 2006

Το Juvederm είναι ένα δερματικό πληρωτικό με υαλουρονικό οξύ, τη διόρθωση των ρυτίδων του προσώπου και των πτυχών.

Έγκριση νέας μορφοποίησης: 1 Οκτωβρίου 2015

Opdivo (nivolumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 22 Δεκεμβρίου 2014

Το Opdivo (nivolumab) είναι ένα προγραμματισμένο αντίσωμα δέσμευσης υποδοχέα-1 (PD-1) για τη θεραπεία προχωρημένου μελανώματος, προχωρημένου μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα, προχωρημένου καρκίνου νεφρού και κλασικού Hodgkin λέμφωμα.

Ναλβάνς (ντανβαβανσίνη) Ένεση

Botox (onabotulinumtoxinA) Ένεση

Cosentyx (secukinumab) Ένεση

Arzerra (ofatumumab) Ένεση

Hiberix (συζευγμένο εμβόλιο Haemophilus b (σύζευγμα τοξοειδούς τετάνου)) Διάλυμα για ενδομυϊκή ένεση

Humulin R (ανθρώπινη ινσουλίνη) Ένεση

Xeomin (incobotulinumtoxinA) Ένεση

Keytruda (pembrolizumab) για ένεση

Gardasil 9 (9-δύναμη εμβόλιο για ιό ανθρώπινου θηλώματος, ανασυνδυασμένο) Ένεση

Opdivo (nivolumab) Ένεση

BioTrax (προσροφημένο με εμβόλιο με Anthrax)

Pradaxa (δαβιγατράνη etexilate) Κάψουλες

Harvoni (ledipasvir και sofosbuvir) Δισκία

Yervoy (ipilimumab) Ένεση

Opdivo (nivolumab) Ένεση

Keytruda (pembrolizumab) για ένεση

Letairis (ambrisentan) Δισκία

Juvederm (δερματικό πληρωτικό)

Opdivo (nivolumab) Ένεση

Νέο καθεστώς δοσολογίας: 30 Σεπτεμβρίου 2015

Βητασερόνη (ιντερφερόνη βήτα-1b) έγχυση; Ημερομηνία έγκρισης: 23 Ιουλίου 1993

Βητασερόνη (ιντερφερόνη βήτα-1b) Ένεση

Η βητασερόνη (ιντερφερόνη βήτα-1b) είναι μια ιντερφερόνη βήτα που υποδεικνύεται για τη θεραπεία υποτροπιάζουσων μορφών σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Νέο καθεστώς δοσολογίας: 25 Σεπτεμβρίου 2015

Spiriva Respimat (βρωμιούχο τιοτρόπιο) Ψεκασμός εισπνοής

Το Spiriva Respimat (βρωμιούχο τιοτρόπιο) είναι ένας μακράς δράσης μουσκαρινικός ανταγωνιστής (LAMA) που ενδείκνυται για τη μακροχρόνια θεραπεία συντήρησης χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (COPD) και άσθματος.

Έγκριση νέας ένδειξης: 15 Σεπτεμβρίου 2015

Humira (adalimumab) Ένεση; Ημερομηνία έγκρισης: 31 Δεκεμβρίου 2002

Humira (adalimumab) Ένεση

Το Humira (adalimumab) είναι ένα ανασυνδυασμένο ανθρώπινο IgG1 μονοκλωνικό αντίσωμα ειδικό για τον παράγοντα νέκρωσης όγκου (TNF) που υποδεικνύεται για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της ψωριασικής αρθρίτιδας, της αγκυλοποιητικής σπονδυλίτιδας, της νόσου του Crohn, της ψωρίασης, της νεανικής ιδιοπαθούς αρθρίτιδας, της ελκώδους κολίτιδας και της υδραδενίτιδας suppurativa.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δισκία Brilinta (ticagrelor)

Το Brilinta (ticagrelor) είναι ένας αναστολέας των αιμοπεταλίων P2Y12, θρομβωτικά καρδιαγγειακά συμβάματα σε ασθενείς με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Έγκριση νέας ένδειξης: 3 Σεπτεμβρίου 2015

Emend (απρεπιτάντη) Κάψουλες. Ημερομηνία έγκρισης: 27 Μαρτίου 2003

Emend (απρεπιτάντη) Κάψουλες

Το Emend (απρεπιτάντη) είναι ένας ανταγωνιστής υποδοχέα ουσίας Ρ / νευροκινίνης 1 (NK1) που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλους αντιεμετικούς παράγοντες για την πρόληψη και τον έλεγχο οξείας και καθυστερημένης ναυτίας και εμέτου που σχετίζονται με τη χημειοθεραπεία.

Ο πληθυσμός των ασθενών τροποποιήθηκε: 28 Αυγούστου 2015

Aptiom (οξική εσλικαρβαζεπίνη) Δισκία

Το Aptiom (οξική εσλικαρβαζεπίνη) είναι ένας παρεμποδιστής διαύλου νατρίου με πηγή τάσης για τη θεραπεία επιληπτικών κρίσεων μερικής εμφάνισης σε ενήλικες με επιληψία.

Νέα ένδειξη εγκρίθηκε: 27 Αυγούστου 2015

Ταμπλέτες Promacta (eltrombopag). Ημερομηνία έγκρισης: 20 Νοεμβρίου 2008

Ταμπλέτες Promacta (eltrombopag)

Το Promacta (eltrombopag) είναι ένας αγωνιστής υποδοχέα θρομβοποιητίνης που ενδείκνυται για τη θεραπεία της θρομβοκυτταροπενίας σε ασθενείς με χρόνια ανοσολογική (ιδιοπαθή) θρομβοκυτταροπενική πορφύρα.

Ο πληθυσμός των ασθενών τροποποιήθηκε: 24 Αυγούστου 2015

Procysbi (διτρυγική κυστεαμίνη) Κάψουλες καθυστερημένης απελευθέρωσης. Ημερομηνία έγκρισης: 30 Απριλίου 2013

Procysbi (διτρυγική κυστεαμίνη) Κάψουλες καθυστερημένης απελευθέρωσης

Το Procysbi (διτρυγική κυστεαμίνη) είναι ένας παράγοντας που καταστρέφει την κυστίνη και ενδείκνυται για τη θεραπεία της νεφροπαθητικής κυστίνωσης.

Ο πληθυσμός των ασθενών τροποποιήθηκε: 14 Αυγούστου 2015

Δείτε επίσης: Νέες εγκρίσεις φαρμάκων, νέες εφαρμογές φαρμάκων, Πρόσφατες προσθήκες στο Drugs.com

Νέες ενδείξεις και αρχεία δοσολογίας