εγχύσεις kybella: χρήσεις, δοσολογία & παρενέργειες

Τι είναι το Kybella;

Το Kybella χρησιμοποιείται για να μειώσει την εμφάνιση λίπους που κρέμεται κάτω από το πηγούνι, που μερικές φορές ονομάζεται διπλό πηγούνι.

Το Kybella δεν έχει δοκιμαστεί για ασφαλή χρήση σε άλλες περιοχές του σώματος.

Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες στην ετικέτα και συσκευασία της Kybella. Ενημερώστε σε όλους τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με όλες τις ιατρικές σας καταστάσεις, τις αλλεργίες και όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε.

Σημαντικές πληροφορίες

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Kybella αν είστε αλλεργικός στο δεσοξυχολικό οξύ ή αν έχετε

μια λοίμωξη εντός ή γύρω από την περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί.

Για να βεβαιωθείτε ότι η Kybella είναι ασφαλής για εσάς, ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε

ένα ιστορικό χειρουργικής επέμβασης ή άλλες καλλυντικές θεραπείες στο λαιμό, το πηγούνι σας ή στο πρόσωπο (ή αν σκοπεύετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς)

Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο

δυσκολία στην κατάποση

μια διαταραχή του θυρεοειδούς

πρησμένοι λεμφαδένες στο λαιμό σας. ή

μια διαταραχή αιμορραγίας ή θρόμβωσης αίματος όπως η αιμορροφιλία.

Δεν είναι γνωστό αν η Kybella θα βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος.

Δεν είναι γνωστό εάν το δεοξυχολικό οξύ περνά στο μητρικό γάλα ή εάν μπορεί να βλάψει ένα θηλάζον μωρό. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν θηλάζετε ένα μωρό.

Το Kybella δεν έχει εγκριθεί για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Το Kybella εγχέεται κάτω από το δέρμα απευθείας στην περιοχή κάτω από το πηγούνι σας. Ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης θα σας δώσει αυτή την ένεση.

Το Kybella πρέπει να χορηγείται σε μια σειρά έως και 6 συνεδριών θεραπείας για να είναι αποτελεσματική. Ενδέχεται να λάβετε έως και 50 ενέσεις σε κάθε συνεδρία.

Μπορεί να σας χορηγηθεί ένα τοπικό μυϊκό φάρμακο ή ένα παγωμένο πακέτο για να ελαττώσετε τον πόνο και να σας κάνει να νιώθετε άνετα κατά τη διάρκεια των ενέσεων.

Κάθε περίοδος θεραπείας πρέπει να απέχει λιγότερο από 1 μήνα. Πολλοί άνθρωποι είχαν ορατά αποτελέσματα μετά από 2 έως 4 συνεδρίες.

Ο γιατρός σας θα καθορίσει τον σωστό αριθμό ενέσεων του Cybella και πόσες συνεδρίες θα χρειαστείτε, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλετε.

Συνήθης δόση ενηλίκων της Kybella για τη μείωση των υποσυντηρημένων λιπών

Ρυθμισμένη σε περιοχή δόση των 2 mg / cm2 που εγχέεται υποδόρια στον ιστό του λίπους στην περιοχή του υποκειμένου. Σχόλια; -Η μοναδική θεραπεία αποτελείται από έως και 50 το πολύ ενέσεις, 0,2 mL έκαστη (μέχρι συνολικά 10 mL), σε απόσταση 1 cm μεταξύ τους. -Η έως 6 μεμονωμένες θεραπείες μπορεί να χορηγούνται σε διαστήματα όχι μικρότερα του ενός μηνός. Ο αριθμός των ενέσεων και ο αριθμός των θεραπειών θα πρέπει να προσαρμόζεται στις επιμέρους διανομής λίπους και στους στόχους θεραπείας του μεμονωμένου ασθενούς. Χρήση: Βελτίωση της εμφάνισης μέτριας έως σοβαρής κυρτότητας ή πληρότητας που σχετίζεται με το υποκειμενικό λίπος.

Καλέστε το γιατρό σας για οδηγίες αν δεν σας χρειαστεί ραντεβού για την έγχυση του Kybella.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας σχετικά με τυχόν περιορισμούς στα τρόφιμα, τα ποτά ή τη δραστηριότητα.

Λάβετε ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν έχετε ενδείξεις αλλεργικής αντίδρασης στη Kybella: κυψέλες. δύσκολη αναπνοή. πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού.

Πώς χορηγείται το Kybella;

Καλέστε αμέσως το γιατρό σας αν έχετε

δυσκολία στην κατάποση

αδύναμοι μύες στο πρόσωπό σας. ή

ένα στραβό χαμόγελο.

Οι κοινές ανεπιθύμητες ενέργειες του Cybella μπορεί να περιλαμβάνουν

πόνος, οίδημα, μώλωπες ή ερυθρότητα των επιδερμίδων που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία. ή

μούδιασμα ή σκλήρυνση των επεξεργασμένων περιοχών.

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα ανεπιθύμητων ενεργειών και μπορεί να συμβούν και άλλες. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Μπορείτε να αναφέρετε ανεπιθύμητες ενέργειες στην κυβέρνηση στο 1088.

Ενημερώστε το γιατρό σας για όλα τα φάρμακα που κυκλοφορούν σήμερα και για όλα όσα αρχίζετε ή σταματάτε να χρησιμοποιείτε, ειδικά

ένα αραιωτικό αίματος – βαρφαρίνη, Coumadin, Jantoven. ή

οποιαδήποτε φάρμακα για την πρόληψη θρόμβων αίματος.

Αυτή η λίστα δεν είναι πλήρης. Άλλα φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με το δεσοξυχολικό οξύ, συμπεριλαμβανομένων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων και των φαρμάκων χωρίς συνταγή, των βιταμινών και των φυτικών προϊόντων. Δεν περιλαμβάνονται όλες οι πιθανές αλληλεπιδράσεις σε αυτόν τον οδηγό φαρμάκων.

Πληροφορίες για τη δοσολογία του Kybella

1.01.2015-10-07, 2:34:25

Τι συμβαίνει εάν χάσω μια δόση;

Σχέδιο CSA N Δεν είναι ελεγχόμενο φάρμακο

Τι συμβαίνει σε περίπτωση υπερδοσολογίας;

Ιστορικό έγκρισης Ημερολόγιο φαρμάκων στην κυβέρνηση

Υποκειμενικό πληρότητα δεοξυχολικό οξύ

Τι πρέπει να αποφύγω μετά τη λήψη της Kybella;

Ανεπιθύμητες ενέργειες του Kybella

Ποια άλλα φάρμακα θα επηρεάσουν την Κυβέλλα;

Κυβέλλα (δεοξυχολικό οξύ)