λεβάντα βαμβάκι: χρήσεις, παρενέργειες, αλληλεπιδράσεις και προειδοποιήσεις

Abrótano Hembra, Bràtano, Cipresillo, Fausse Sanguenitte, Garde-Robe, Guardarropa, Lavande-Coton, Petit Cyprès, Santolina, Santolina chamaecyparissus, Santoline, Santoline Argenté, Santoline Blanche, Santoline Petit-Cyprès, Santol ..; Δείτε όλα τα ονόματα Abrótano Hembra, Brótano, Cipresillo, Fausse Sanguenitte, Garde-Robe, Guardarropa, Lavande-Coton, Petit Cyprès, Santolina, Santolina chamaecyparissus, Santoline, Santoline ArgentÃe, Santoline Blanche, Santoline Petit-Cyprès, Santoline Petit Cyprès; Απόκρυψη ονομάτων

Το βαμβάκι από λεβάντα είναι ένα φυτό. Τα μέρη που αναπτύσσονται πάνω από το έδαφος και ο φλοιός ρίζας χρησιμοποιούνται για την παρασκευή φαρμάκων. Οι άνθρωποι λαμβάνουν βαμβάκι λεβάντας για προβλήματα πέψης, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS), σκουλήκια, κιτρινωπό δέρμα (ίκτερο), οίδημα και μυϊκούς σπασμούς. Το βαμβάκι λεβάντας εφαρμόζεται μερικές φορές απευθείας στο δέρμα για να απωθούν τα έντομα. Έχει μια πολύ δυνατή μυρωδιά. Μη συγχέετε βαμβάκι λεβάντας με λεβάντα. Είναι διαφορετικά φυτά και έχουν πολύ διαφορετικές μυρωδιές.

Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να μάθουμε πώς μπορεί να λειτουργήσει το βαμβάκι λεβάντας.

Ανεπαρκείς αποδείξεις για; Διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS). Worms; Κίτρινο δέρμα (ίκτερος); Άλλες συνθήκες. Απαιτούνται περισσότερα στοιχεία για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του βαμβακιού λεβάντας για αυτές τις χρήσεις.

Δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες πληροφορίες για να γνωρίζουμε αν το βαμβάκι λεβάντας είναι ασφαλές. Ειδικές προφυλάξεις και προειδοποιήσεις: Εγκυμοσύνη και θηλασμός: Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τη χρήση του βαμβακιού λεβάντας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Μείνετε στην ασφαλή πλευρά και αποφύγετε τη χρήση. Αλλεργία σε αμβροσία, μαργαρίτες και σχετικά φυτά: Το βαμβάκι λεβάντας μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση σε άτομα που είναι ευαίσθητα στην οικογένεια των φυτών Asteraceae / Compositae. Τα μέλη αυτής της οικογένειας περιλαμβάνουν αμβροσία, χρυσάνθεμα, μαργαρίτες, μαργαρίτες και πολλά άλλα. Εάν έχετε αλλεργίες, φροντίστε να συμβουλευτείτε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης πριν πάρετε το βαμβάκι λεβάντας.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πληροφορίες για τις αλληλεπιδράσεις LAVENDER COTTON

Η κατάλληλη δόση βαμβακιού λεβάντας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, η υγεία του χρήστη και αρκετές άλλες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρκετές επιστημονικές πληροφορίες για τον προσδιορισμό κατάλληλης κλίμακας δόσεων για βαμβάκι λεβάντας. Λάβετε υπόψη ότι τα φυσικά προϊόντα δεν είναι πάντοτε απαραίτητα ασφαλή και οι δοσολογίες μπορεί να είναι σημαντικές. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε σχετικές οδηγίες στις ετικέτες προϊόντων και συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας ή τον γιατρό σας ή άλλο επαγγελματία υγείας πριν χρησιμοποιήσετε.

βιβλιογραφικές αναφορές

Agri Res Svc: Οι φυτοχημικές και εθνοβοτανικές βάσεις δεδομένων του Dr. Duke. www.ars-grin.gov/duke (Πρόσβαση στις 3 Νοεμβρίου 1999).

Weiner ΜΑ, Weiner JA. Βότανα που θεραπεύουν: συνταγή για θεραπεία με βότανα. Mill Valley, CA: Quantum Books, 1999.

Φυσικά φάρμακα Πλήρης βάση δεδομένων καταναλωτών Έκδοση. δείτε την Έκδοση Επαγγελματικής Βάσης Δεδομένων Φυσικών Φαρμάκων. Τομέας Θεραπευτικής Έρευνας 2009.

Πρώην. Ginseng, βιταμίνη C, κατάθλιψη