πόνος στα νεφρά

Ο πόνος των νεφρών – που ονομάζεται επίσης νεφρικός πόνος – αναφέρεται στον πόνο που προκύπτει από τη μόλυνση, τον τραυματισμό ή τη φλεγμονή ενός νεφρού. Μπορεί να αισθάνεστε τον πόνο των νεφρών ως ένα θαμπό, μονόπλευρο πόνο στο άνω μέρος της πλάτης σας, συχνά συνοδεύεται από πυρετό και συμπτώματα από τα ούρα.

Μερικοί άνθρωποι εκπλήσσονται για να μάθουν ακριβώς πού εντοπίζονται τα νεφρά. Τα νεφρά σας βρίσκονται σχετικά ψηλά στο σώμα σας, κάτω από τις κάτω πλευρές σας. Δεν είναι ασυνήθιστο να αποδίδετε πόνο στην πλάτη ή πόνο στην πλάτη στα νεφρά σας. Αλλά συχνότερα, τα νεφρά σας πιθανώς δεν είναι η αιτία της πλάτης ή του πόνου.

Έχετε σταθερό, θαμπό, μονόπλευρο πόνο στην πλάτη ή στην πλάτη σας, εμφανίζετε πυρετό, πόνους στο σώμα και κόπωση · Έχετε πρόσφατα εμφανίσει λοίμωξη από το ουροποιητικό σύστημα

Καλέστε το γιατρό σας για μια συνάντηση μιας ημέρας εάν

Ζητήστε επείγουσα φροντίδα εάν εμφανίσετε ξαφνικό, σοβαρό πόνο νεφρών, με ή χωρίς αίμα στα ούρα σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχετε πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος στα νεφρά σας, όπως θρόμβος αίματος ή αιμορραγία, και είναι σημαντικό να το αξιολογήσετε αμέσως.

επισκεφθείτε το γιατρό σας