Ζώντας με ακράτεια

Ακολουθούν οι συμβουλές μας για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής με ακράτεια, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών σχετικά με τα ταξίδια, το φύλο, την περιποίηση του δέρματος, την υγιεινή και την συναισθηματική ευεξία.

Πώς να γίνετε εγγεγραμμένος υποστηρικτής του B & BF.

Μπορεί να είναι ένας αγώνας για τη διαχείριση των προβλημάτων της ουροδόχου κύστης και του εντέρου στην εργασία.

Απολαύστε καλό σεξ παρά την ακράτεια

Μια μελέτη της Promocon, η οποία παρέχει πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ακράτειας, διαπίστωσε ότι η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων ακράτειας κατά την εργασία είναι μια μεγάλη πηγή ανησυχίας για τα άτομα με προβλήματα ουροδόχου κύστης και εντέρου, ιδιαίτερα τους άνδρες.

Μερικοί άνθρωποι που είπαν στους συναδέλφους ή τον εργοδότη τους σχετικά με τα προβλήματα της αντοχής τους ανέφεραν αρνητική ανταπόκριση, ενώ άλλοι βρήκαν το αφεντικό τους υποστηρικτικό και κατανοητό.

Αυτό το φυλλάδιο από το PromoCon (PDF, 2.1Mb) παρέχει συμβουλές για το πώς να αποφασίσετε αν θα ενημερώσετε τον διευθυντή σας σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και θα σας προτείνει προϊόντα ακράτειας που μπορούν να βοηθήσουν στην εργασία σας.

Το PromoCon διαθέτει επίσης πληροφορίες για τους εργοδότες (PDF, 459kb) σχετικά με το πώς μπορούν να υποστηρίξουν τους εργαζομένους με ακράτεια.

Προετοιμαστείτε για τοπικές εκδρομές

Πώς να γνωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα στο να αισθάνεστε χαμηλά και να έχετε κατάθλιψη, πότε να δείτε το γιατρό σας και ποια βοήθεια είναι διαθέσιμη

Δέκα απλές συμβουλές αυτοβοήθειας που μπορούν να βελτιώσουν δραματικά και ακόμη και να απαλλαγούν από τα συμπτώματα της ακράτειας

Λάβετε συμβουλές σχετικά με την ανακούφιση των συμπτωμάτων, τη ζωή με ακράτεια και πού να πάτε για βοήθεια

Πώς να φροντίζετε το δέρμα σας αν έχετε ακράτεια

Προϊόντα ακράτειας για διακοπές

Συμβουλές για ακράτεια στην εργασία

Καταπολέμηση της κατάθλιψης με την ομιλία θεραπεία

Ακράτεια: Η ιστορία της Kate

Χαμηλή διάθεση και κατάθλιψη

10 τρόποι για να βοηθήσετε την ακράτεια

Ακράτεια